Woning accepteren

Voordat u een huurcontract kan worden aangeboden, wordt gecontroleerd of u aan de voorwaarden voldoet.  Welke gegevens hiervoor nodig zijn en hoe u deze kunt aanleveren leest u in onderstaande 4 stappen.

Gegevens aanleveren

Stap 1 inkomensgegevens aanleveren
Uw inkomensgegevens levert u direct via MijnOverheid aan in WoningNet. Dit gaat snel, makkelijk en veilig. Lukt dit niet? Stuur uw inkomensgegevens dan door met het documentenoverzicht bij stap 3.

Stap 2 Vul het acceptatieformulier
Download het acceptatieformulier aan de rechterkant van deze pagina. De tweede pagina van dit formulier heeft u nodig voor stap 3. Dit is een documentenoverzicht.

Stap 3 overige documenten aanleveren
Welke documenten dit zijn staat op het documentenoverzicht uitgelegd. U kunt aankruizen wel documenten voor u van toepassing zijn en u meestuurt samen met het acceptatieformulier.

Stap 4 documenten opsturen
Het acceptatieformulier, het documentenoverzicht en de documenten zelf stuurt u op naar verhuur@viveste.nl.

Wees op tijd
U heeft twee dagen de tijd om uw gegevens aan te leveren. Graag ontvangen we de gegevens binnen de gestelde termijn voor 12.00 uur. Doet u dit niet of onvolledig, dan trekken wij de woningaanbieding in en gaan wij door naar de volgende kandidaat. Na het inleveren hoort u van ons binnen vijf werkdagen of u de woning mag gaan huren.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.