Houd de berichtgeving en de maatregelen die Viveste treft rondom het Coronavirus (COVID-19) via deze website in de gaten! U kunt alleen op afspraak bij onze balie terecht. Daardoor zien wij een toename in mails en telefoontjes. Soms duurt het daarom wat langer voordat u een reactie van ons ontvangt. Hiervoor vragen wij uw begrip!

Post

Post via Postex

Wij zijn continu op zoek naar mogelijkheden om slimmer en efficiënter te werken en kosten te besparen. Voor post aan grotere groepen huurders en relaties maken wij daarom gebruik van Postex.

Is uw e-mailadres bij ons bekend dan ontvangt u de post via e-mail. Hebben wij geen e-mailadres van u, dan blijft u de brieven per post ontvangen. 

Voortaan ook onze post per e-mail ontvangen?

Postex nodigt u bij elke brief uit om aan te geven of u onze brieven voortaan via e-mail wilt ontvangen. Dat kan door het invullen van een unieke (tijdelijke) code op de website van Postex of hieronder:


Nadat u de code heeft ingevuld, ziet u een aantal mogelijkheden. U kunt:

  • het document digitaal bekijken
  • uw ontvangstvoorkeur wijzigen van post naar digitaal of andersom
  • uw e-mailadres invoeren of wijzigen
  • het document downloaden
  • en als het een document met een betaalverplichting is, zoals bijvoorbeeld de maandelijkse huur, dan kunt u direct via iDEAL betalen.

Nadat u de gewenste voorkeur heeft aangepast, ontvangt u de meeste post van ons voortaan via e-mail. U kunt deze daarna nog 1 jaar lang op die website inzien of downloaden. 

Wilt u meer weten over Postex?

Kijk dan op postex.com. Met vragen of opmerkingen kunt u uiteraard bij ons terecht.