Bericht

Opschoondag 29 maart

05 maart 2014

Op zaterdag 29 maart is het weer Opschoondag in Houten. De Opschoondagen zijn een initiatief van de gemeente Houten. En wij hebben ons daar bij aangesloten. Om de Opschoondag tot een succes te maken zijn buurtambassadeurs en andere vrijwilligers nodig die op die dagen samen aan de slag gaan in hun buurt. Gemeente Houten en Viveste helpen met advies, informatie, opschoonmateriaal en het afvoeren van vuil.

Ook Viveste doet mee

Na het succes van de Opschoondagen in september vorig jaar, doen ook wij weer mee. Vooral omdat het in schone en opgeruimde buurten prettig wonen is. Onverzorgde achterpaden en tuinen kunnen een grote bron van ergernis zijn. Het is mooi om daar met elkaar iets aan te doen.

Meld u aan als buurtambassadeur

Vindt u een schone en veilige leefomgeving belangrijk? Ergert u zich aan rotzooi in de buurt? En wilt u zich samen met anderen inzetten? Meld u dan aan als buurtambassadeur op www.houten.nl/houtenschoon. U ontvangt dan een uitnodiging voor één van de informatiebijeenkomsten op 18 en 19 maart tussen 16 en 17 uur.

Neem contact met ons op voor meer info

Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact op met één van onze wijkbeheerders Wessel Hansen of René van Eijk. Het telefoonnummer is (030) 634 90 00 en het e-mailadres wijkbeheerdervivestenl.

Terug naar overzicht