Bericht

Bouw mee met ‘Houtense Helden’

05 februari 2014

Op zaterdag 8 februari starten de ‘Houtense Helden’ met de bouw van een klein amfitheater op het grote grasveld voor het oude politiebureau. Het is een onderdeel van de inrichting van een ‘Slingertuin’ in het Slingergebied. De Houtense Helden zoeken daarvoor veel helpende handen. Wil je meehelpen? Kom dan zaterdag om 9.30 uur naar het oude politiebureau en neem vrienden en kennissen mee. Voor koffie en lunch wordt gezorgd.

Het te bouwen amfitheater zal bestaan uit een ring van aarde met twee zittreden, omrand en ondersteund door de stenen van het parkeerterrein aan de achterkant van het politiebureau. Het grootste deel van het parkeerterrein wordt Slingertuin.

Houtense Helden is een coöperatie die op 17 april 2013 is gestart vanuit de gedachte dat cultuur en creativiteit belangrijk zijn voor de sociale binding en ontwikkeling van Houten. Het Slingergebied kan hierin een katalysator zijn als het culturele hart van Houten. Ook Viveste neemt deel aan Houtense Helden. Ga voor meer info naar www.houtensehelden.nl

Terug naar overzicht