Bericht

Gezocht: Leveranciers die een bijdrage willen leveren aan het Duurzaam Domotica Huis Houten

20 maart 2017

De gemeente Houten, Viveste, VanHouten&co en Zorgspectrum ontwikkelen een Duurzaam Domotica Huis Houten. Het appartement op Het Rond wordt de plek waar inwoners van Houten (eenvoudige) woningaanpassingen, domoticatoepassingen en energiebespaarders kunnen zien, uitproberen en misschien zelfs wel kopen. Leveranciers die willen bijdragen aan deze woning kunnen tijdens een pitch in een kwartier hun product presenteren.

Comfortabel wonen

Tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen. Zorgeloos, comfortabel en veilig. Wie wil dat nu niet. Maar is mijn woning daar geschikt voor?  Dat is een vraag die bij veel mensen leeft. In het Duurzaam Domotica Huis Houten willen we laten zien wat er allemaal mogelijk is. Van seniorentablets, gekoppelde rookmelders en voordeurbellen met een camera tot fornuizen met gasbeveiliger. En van wandbeugels en antislipvloeren tot persoonsalarmering en inloopdouches. En van waterbesparende douchekop tot actieve infrarood verwarming. En van “Familie in huis klok” tot circulaire meubels.

Wat is uw bijdrage?

Wij nodigen, met name Houtense, leveranciers uit om te laten zien wat zij op dit terrein kunnen bieden. Heeft u een product dat bijdraagt aan comfortabel, veilig en duurzaam wonen? Meldt u dan aan voor de pitch op dinsdagmiddag 4 april. Wie weet is uw product dan straks te zien in het Duurzaam Domotica Huis Houten.

U kunt zich aanmelden bij Petra Dijkstra van Viveste via p.dijkstravivestenl . Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie.

Terug naar overzicht