Bericht

Kluslunch bij nieuwe appartementen aan de Molenzoom

13 maart 2017

Op de Molenzoom is het eerste deel van de 57 appartementen voor starters en statushouders opgeleverd. Deze oplevering hebben Viveste, ‘van Houten&co’ en de nieuwe bewoners gevierd met een Kluslunch op zaterdag 11 maart.

Kennismaken

Tijdens deze gezellige lunch werd onderling kennisgemaakt en werden ideeën uitgewisseld. Het  omgebouwde kantoor aan de Molenzoom is vanaf maart dit jaar het thuis voor jongvolwassenen. De bewoners, allen starters op de woningmarkt in Houten, zijn op dit moment hun appartementen aan het inrichten. Sommigen zijn zelfs al verhuisd.

Bewonersinitiatieven

Viveste en ‘van Houten&co’ ondersteunen de bewoners bij het opstarten van bewonersinitiatieven zodat er een  goede woon- en leefomgeving ontstaat op deze plek. De Kluslunch was hierin een goede start. Een veelgehoorde opmerking van de nieuwe bewoners was ze het fijn vonden om tijdens deze bijeenkomst hun nieuwe buurtjes op informele wijze te leren kennen. Op een later moment wordt de oplevering met alle bewoners en omwonenden gevierd.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit project kun je contact opnemen met Arnoud Knopper van ‘van Houten&co’, e-mail a.knoppervanhoutenenconl of tel. 06 - 52 78 54 55 en Wilma Bongers van Viveste 030- 6349000 (werkdagen 8.30-12.30 uur).

Terug naar overzicht