Bericht

Kleinschalig vervoer binnen de Rondweg blijft

09 november 2016

Op 18 november geeft wethouder Kees van Dalen het officiële sein voor de doorstart van het Kleinschalig Aanvullend Vervoer voor ouderen en personen met een beperking in Houten (beter bekend als het ‘golfkarretjesvervoer’ binnen de Rondweg).

Nieuwe stichting

Er is een Stichting Duurzaam Vervoer Houten opgericht. Het bestuur van de Stichting en alle andere betrokken medewerkers (planners, telefonisten en chauffeurs) bestaan volledig uit vrijwilligers. De Stichting heeft een nieuwe elektro kar aangeschaft die de kleuren groen en blauw heeft. De elektro kar maakt gebruik van de fietspaden, net als de vroegere golfkarretjes. De elektro kar is voorzien van portieren en verwarming om maximaal 4 passagiers comfortabel van deur tot deur te vervoeren binnen de Rondweg in Houten.

Aanmelden voor een rit

De rijtijden zijn verruimd en het vervoer staat ter beschikking van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. Gebruikers kunnen telefonisch (06-53883090), of per email (info@ vervoerhouten.nl) hun rit boeken. Potentiele vrijwilligers kunnen zich ook via de telefoon of per email opgeven. Meer informatie is te vinden op www.vervoerhouten.nl.

Terug naar overzicht