Bericht

Viveste neemt verhuur appartementen aan Het Spoor over van Warande

04 april 2016

De overname van de verhuur door Viveste heeft gevolgen voor de toewijzing van de appartementen en de nabijgelegen aanleunwoningen.

Appartementen aan Het Spoor

Vanaf 1 januari 2016  heeft Viveste de verhuur van 51 seniorenappartementen aan Het Spoor 180-192 overgenomen van Warande. De appartementen waren al eigendom van Viveste, maar werden door Warande verhuurd. Voor de bewoners is er niet veel veranderd. Zij betalen de huur nu aan Viveste en ontvangen zorg van Warande. Bij nieuwe verhuringen draagt Warande kandidaten voor. Voor meer informatie over deze appartementen en de toewijzing kunt u contact opnemen met het Warande Adviescentrum voor Cliënten. Het Warande Adviescentrum voor Cliënten is telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 030  693 80 58. 

Aanleunwoningen

Tegenover de Loericker Stee staan 44 aanleunwoningen. Deze seniorgeschikte eengezinswoningen werden tot 1 januari op voordracht van Warande verhuurd. Vanaf 1 januari worden deze woningen geadverteerd op WoningNet. Om voor deze woningen in aanmerking te komen moet u dus geregistreerd zijn als woningzoekende. Meer informatie hierover vindt u op http://www.woningnetregioutrecht.nl/.

Terug naar overzicht