Bericht

Evenement Proeftuin Houten zaterdag 5 maart

29 februari 2016

Op zaterdag 5 maart organiseren betrokken Houtenaren samen met de gemeente het evenement Proeftuin Houten. Tijdens dit evenement laten inwoners, instellingen, bedrijven en de gemeente hun creatieve en innovatieve ideeën en activiteiten zien. Inmiddels hebben al meer dan 50 deelnemers zich aangemeld. Wilt u bijvoorbeeld deelnemen aan een workshop 3D-printen, meer weten over zwanen, het vervoer van de toekomst, tips over comfortabel wonen of andere initiatieven. Kom naar Proeftuin Houten!

Houten staat bol van de initiatieven

Veel mensen hebben ideeën om de stad nog mooier en leefbaarder te maken op het gebied van zorg, ontmoeting, duurzaamheid, innovatie en cultuur. De initiatiefnemers zetten zich hiervoor in op zowel buurtniveau als voor heel Houten.

Sommige initiatieven zijn meer zichtbaar dan andere. Het doel van Proeftuin Houten is álle initiatieven de mogelijkheid te bieden om beter in beeld te komen. Met onder andere presentaties, demonstraties, stands, workshops, brainstorms en inspiratiesessies geven zij de kracht van Houten een gezicht.

Elkaar inspireren

Proeftuin Houten is voor iedereen die bezig is met een eigen initiatief of een initiatief van de grond wil tillen. Ook inwoners die nieuwsgierig zijn naar wat er in Houten speelt als het gaat om zorg, ontmoeting, duurzaamheid, innovatie en cultuur zijn van harte welkom.

Tijdens Proeftuin Houten kunnen initiatiefnemers en bezoekers elkaar opzoeken, van elkaar leren en initiatieven met elkaar verbinden. Zo kunnen mensen elkaar inspireren en de krachten bundelen.

Wanneer en waar

Proeftuin Houten is op zaterdag 5 maart van 12.00 tot 16.00 uur in het kantoorpand aan De Molen 20 in Houten. Kijk voor meer informatie op facebook/proeftuinhouten en proeftuinhouten.nl

Terug naar overzicht