Bericht

Vanaf 16 oktober te huur: 16 nieuwe sociale huurwoningen in Parkzicht Steenen Poort

12 oktober 2015

Woningcorporatie LEKSTEDEwonen uit Vianen realiseert in het nieuwbouwplan Parkzicht ‘De Steenen Poort’ 16 eengezinswoningen in de sociale huur. Viveste gaat de woningen verhuren. Reageren kan vanaf 16 oktober op WoningNet.

De woningen worden gebouwd op de  voormalige hockey- en handbalvelden, aan een park en op loopafstand van het gezellige Oude Dorp van Houten. De oplevering is naar verwachting medio april 2016.

De woningen

Alle 16 woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken (koken op gas), 3 slaapkamers op de verdieping en een grote zolder die met vaste trap bereikbaar is. Er zijn kleine verschillen in plattegronden en gevels.

De helft van de woningen heeft een tuin op het zuidwesten en is voorzien van zonnepanelen. De netto huurprijs van deze woningen bedraagt € 708,50 per maand. Die van de overige woningen is € 617,50 per maand. De servicekosten (voor glasverzekering en ontstoppingsdienst) zijn € 2,- per maand.


Reageren via WoningNet

De woningen worden vanaf vrijdag 16 oktober via WoningNetregioutrecht te huur aangeboden. De reactietermijn sluit op dinsdag 20 oktober. Om voor de woningen in aanmerking te komen, moet u ingeschreven staan bij WoningNet. En uw huishouden moet uit minimaal 3 personen bestaan. De overige voorwaarden vindt u in de advertentie op WoningNet.

De plattegronden en impressies van dit project vindt u op onze projectenpagina.

Terug naar overzicht