Bericht

Complex van 101 woningen verkocht

02 september 2015

Op dinsdag 1 september hebben we een complex woningen verkocht aan een Nederlandse particuliere belegger. Het gaat om 81 eengezins- en 20 meergezinswoningen in de Weiden, Velden en Sloten.

Weer investeren in Houten

Doordat we in de afgelopen jaren een flink aantal woningen hebben verkocht, kunnen we de verhuurdersheffing van de overheid betalen en ons verder richten op onze belangrijkste taak: het huisvesten van mensen met een krappe beurs in betaalbare woningen. De woningen die nu zijn verkocht, zijn bijna allemaal  woningen die eigenlijk in de vrije sector thuis horen. Dit is niet de doelgroep waar Viveste zich op wil richten.

Directeur-bestuurder Frans-Jozef Snoeks van Viveste: “Door de verkoop en besparingen op onze kosten hebben we ons huishoudboekje weer op orde. We kunnen leningen aflossen, waardoor we weer kunnen investeren in nieuwe projecten voor mensen met een inkomen van minder dan € 34.000. We zijn al begonnen met het ombouwen van twee kantoorpanden aan de Spoorhaag en het Achterom naar goedkope appartementen voor starters. Ook willen we in ons eigen kantoor huurappartementen realiseren.”

Terug naar overzicht