Bericht

Viveste ondersteunt nieuw sportconcept

17 juni 2015

Viveste staat achter initiatief om 45+ers met elkaar in contact te brengen en te laten genieten van sport.

Club Fit Tennnis

Tennisclub Atalanta en tennisvereniging de Doordraaiers lanceren in november 2015 Het project Club Fit Tennis. Een nieuw sportconcept voor 45+’ers, waarbij naast tennis ook sociale contacten en gezondheid aandacht krijgen.

Beweging, gezondheid en gezelligheid

De tennislessen starten in het voorjaar van 2016. Dit najaar start de voorbereiding. Deelnemers krijgen een vrijblijvende fit- & healthcheck. Ze krijgen advies, gericht op een gezonde levenswijze. Tijdens de voorbereidingen leren deelnemers elkaar kennen en wordt met fysiofitness gewerkt aan een goede basisconditie. Zo kan in het voorjaar 2016 een goede start gemaakt worden met de tennislessen. Na afloop is er ruimte om vrij te spelen en/of een andere sociale activiteit te ondernemen. De lessen kunnen worden afgewisseld met wandel-/ hardlooptrainingen.

Brede steun

Viveste, gemeente Houten, Sportpunt Houten, de welzijnsorganisatie van Houten&co, fysiotherapiepraktijken en huisartsenposten zijn enthousiast over dit concept. In september/oktober 2015 kunnen mensen zich aanmelden. Houdt hiervoor de weekkrantjes goed in de gaten!

Terug naar overzicht