Bericht

Viveste-medewerkers zetten zich in voor Houten

17 juni 2015

Medewerkers van Viveste zetten zich op verschillende manieren in voor de Houtense samenleving. Zij organiseerden onder andere een lunch voor ouderen, maakten een invalidentoilet in het Wereldhuis en begeleidden een Prokkelstage.

Zonnebloemlunch

Medewerkers van Viveste organiseerden in het kader van NL-doet een uitgebreide lunch voor ouderen van de Zonnebloem. Op 12 juni kwamen er zo’n 100 mensen genieten van een heerlijke lunch die grootendeels gesponsord werd door Catering Uytewaal. Veel van deze senioren wonen in een woning van Viveste. Zie het filmpje voor een sfeerimpressie: https://www.youtube.com/watch?v=IrOAEmMzdZk

Invalidentoilet  “Wereldhuis”

In kader van NL-doet hebben medewerkers van Viveste ook een invalidetoilet gerealiseerd in Het Wereldhuis. Van drie kleine kindertoiletten, is een grote invalide toilet gemaakt. De spullen zijn geschonken door de Firma Raynor en de firma Elbertsen.

Prokkelstage

4 juni heeft er voor het derde jaar oprij iemand met een beperking meegelopen voor een prokkelstage.
Dit jaar was de beurt aan Chantal Vorster, die een dagje op pad ging met wijkbeheerders René van Eijk en Wessel Hansen. Chantal stelde veel vragen en gelukkig konden de wijkbeheerders die allemaal beantwoorden. Ze had een fantastische dag!

Houtens buurtvoetbal op Het Rond

Het stadsstrand op Het Rond staat op 22 juli in het teken van buurtvoetbal. Medewerkers van Viveste organiseren er die dag een voetbaltoernooi. Alle kinderen van 6 tot 15 jaar oud mogen meevoetballen. Bij voldoende deelnemers wordt er gevoetbald in wijkteams: welke Houtense buurt kan het beste voetballen?!

Terug naar overzicht