Nepmonteurs Feenstra actief

26 juli 2019

Wij kregen van Feenstra bericht dat er nepmonteurs actief zijn. Deze ‘nepmonteurs/oplichters’ zeggen dat zij door Feenstra zijn gestuurd. Zij vragen om een contante betaling en vertellen dat wanneer u een contract met ons heeft, u de eventuele onterecht geïncasseerde kosten weer bij Feenstra kunt declareren.

De meldingen komen binnen van zowel woningeigenaren als van huurders uit de regio Noord-Holland, midden Nederland (Zeewolde, Biddinghuizen en het Gooi) en omgeving Enschede – Hengelo. Wij zien echter dat het gebied zich dagelijks uitbreidt.

Goed om te weten:

  • Feenstra neemt altijd vooraf contact met u op voordat wij een monteur naar uw adres sturen. Mocht dit in een enkel geval niet gebeurd zijn: onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren.
  • U hoeft nooit een monteur van Feenstra contact te betaling.
  • Twijfelt u alsnog? Bel dan eerst onze klantenservice (tel. 088 8455 000) voordat u de monteur binnenlaat. Onze monteurs hebben hier begrip voor.

Feenstra heeft inmiddels meldingen bij de politie gedaan. De politie laat ons weten dat bewoners echter zelf verantwoordelijk zijn wie zij in de woning toelaten. Wij vragen u oplettend te zijn en ons in een verdachte situatie te informeren. Tevens adviseren wij u dit ook direct bij de politie te melden, zodat zij eventueel actie kunnen nemen