Houd de berichtgeving en de maatregelen die Viveste treft rondom het Coronavirus (COVID-19) via deze website in de gaten!

Mijn huur betalen

U betaalt uw huur steeds een maand vooruit. Dit betekent dat de huur rond de eerste van de maand automatisch van uw rekening wordt afgeschreven. Dat hebben we met elkaar afgesproken in de huurovereenkomst.

In het verleden zijn er met huurders andere afspraken gemaakt over de huurbetaling. Is dat bij u het geval? Dan nemen we hierover in de loop van 2018 contact met u op.

Wilt u de huur automatisch betalen? 

Vul dan het formulier machtiging automatische incasso in en stuur het naar ons op. Mail het naar info@viveste.nl, verstuur het naar of geef het af in één van onze vestigingen in Houten of Wijk bij Duurstede.

Wilt u uw rekeningnummer veranderen?

Stuur dan een e-mail naar huurincasso@viveste.nl. Vermeld daarin uw naam, adres, het oude rekeningnummer en het nieuwe rekeningnummer. Wij passen dan uw rekeningnummer aan. Wilt u dat de wijziging op de 1e van de volgende maand ingaat? Laat ons dat dan 2 weken van tevoren weten.

Wilt u uw rekeningnummer veranderen en u heeft een automatische incasso? Vul dan het formulier machtiging automatische incasso in en stuur het naar ons op.