Houd de berichtgeving en de maatregelen die Viveste treft rondom het Coronavirus (COVID-19) via deze website in de gaten! U kunt alleen op afspraak bij onze balie terecht. Daardoor zien wij een toename in mails en telefoontjes. Soms duurt het daarom wat langer voordat u een reactie van ons ontvangt. Hiervoor vragen wij uw begrip!

Woongroep

Viveste heeft 5 woongroepen voor senioren. Je woont hier zelfstandig, maar niet alleen. Bewoners vinden onderlinge betrokkenheid en nabuurschap (vrijwillige burenhulp) belangrijk. Ze dragen hier actief aan bij. Meestal is er een gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hierin organiseren bewoners activiteiten voor en met elkaar. Vaak is er ook een tuin die bewoners gezamenlijk onderhouden. De bewonersvereniging bepaalt op basis van een aantal regels én een kennismaking wie de nieuwe bewoner wordt. Er zijn 3 woongroepen in Houten en 2 in Wijk bij Duurstede.

Woongroepen in Houten
De Dassenburg (Dassenakker), Het Dorpserf (Dorpsstraat) en Leestaete(Sandelhout).

Woongroepen in Wijk bij Duurstede
Pepijnhof (Karel de Grotestraat) en Ruisdaelhof (Gansfortstraat/Van Ruisdaelstraat).

Voor informatie over de woongroepen kunt u terecht bij de contactpersonen van de woongroepen. U vindt hun gegevens hiernaast.