Woningaanbod

Iedere dag nieuwe woningen op WoningNet

Komt er een huurwoning vrij? Dan zetten we deze direct op WoningNet. Daar leest u ook de criteria die gelden. Meestal heeft u acht dagen de tijd om te reageren. Daarom is het genoeg om één keer per week de site even te controleren. De meeste woningen worden op volgorde van inschrijftijd aangeboden en verhuurd.

U kunt op maximaal twee woningen reageren

U mag maximaal twee actuele reacties hebben. Dit zijn reacties op woningen waarvan de reactietermijn nog niet is verstreken. Heeft u al op twee woningen gereageerd? En ziet u een woning die nog beter bij u past? Dan kunt u een eerdere reactie intrekken.

Zoekt u een goed toegankelijke woning?

Bij elke woning op WoningNet geven de corporaties in de regio aan of de woning geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn, een rollator of een rolstoel gebruiken. Door het gebruik van herkenbare icoontjes ziet u in één oogopslag of de woning voor u geschikt is. Er zijn drie categorieën: gelijkvloers, rollatorgeschikt en rolstoelgeschikt. Zo kunt u ook gericht zoeken naar een woning die voor u geschikt is.

Pas uw zoekprofiel aan

Wilt u in Woningaanbod automatisch alle woningen zien die aan uw wensen en uw inschrijfgegevens voldoen? Pas dan in WoningNet uw zoekprofiel hierop aan.

Zo past u uw woonwensen op het gebied van toegankelijkheid aan:

  • Log in op WoningNet en klik bij Mijn gegevens op Profiel
  • Bij Woonwensen kunt u bij Toegankelijkheid kiezen voor een gelijkvloerse woning, rollatorwoning of rolstoelwoning.
  • Klik op Opslaan.

Altijd op de hoogte met Digizine

Neem een abonnement op Digizine van WoningNet. Dan krijgt u twee keer per week een e-mail met vrijkomende woningen die bij u passen. Zo mist u niks! Op WoningNetRegioUtrecht leest u hoe u zich op Digizine kunt abonneren.

Veelgestelde vragen

Wanneer u de aangeboden woning weigert, dan wordt u alleen eerste kandidaat van de andere woning als die nog niet is aangeboden of wanneer de eerste kandidaat de woning weigert.
U kunt inderdaad alleen reageren op woningen in de regio Utrecht. Wilt u ook in andere regio’s reageren, dan moet u zich voor die regio's apart inschrijven.