Houd de berichtgeving en de maatregelen die Viveste treft rondom het Coronavirus (COVID-19) via deze website in de gaten! U kunt alleen op afspraak bij onze balie terecht. Daardoor zien wij een toename in mails en telefoontjes. Soms duurt het daarom wat langer voordat u een reactie van ons ontvangt. Hiervoor vragen wij uw begrip!

Idee voor uw buurt

Wij ondersteunen ideeën van bewoners die hun eigen omgeving gezelliger, veiliger of er meer een thuis van willen maken. Hebt u (samen met andere bewoners) een idee? Benader ons alstublieft en vraag naar één van onze woonconsulenten. Zij denken graag met u mee. Ook over een mogelijke geldelijke bijdrage. 

Op zoek naar inspiratie?

De gemeente Houten heeft op haar website een aantal ideeën en initiatieven van bewoners voor hun buurt in kaart gebracht. Onder het kopje ‘initiatieven’ vindt u concrete voorbeelden en informatie over wie met u mee wil denken en bij welke fondsen u aan kunt kloppen voor financiële steun.

In Houten samen de buurt opfleuren met Ons Buiten

Kaal plantsoen of saai stuk gras? Met Ons Buiten van de gemeente Houten maakt u er wat van! Met het fonds ondersteunt de gemeente Houten ideeën van bewoners, die hun buurt willen vergroenen of zelf een afvalbak, bloembak, (picknick)bank of speeltoestel willen beheren.