Houd de berichtgeving en de maatregelen die Viveste treft rondom het Coronavirus (COVID-19) via deze website in de gaten! U kunt alleen op afspraak bij onze balie terecht. Daardoor zien wij een toename in mails en telefoontjes. Soms duurt het daarom wat langer voordat u een reactie van ons ontvangt. Hiervoor vragen wij uw begrip!

HuurdersAdviesRaad Houten

Op 27 juni 2017 is de Stichting HuurdersAdviesRaad Houten officieel opgericht. De Stichting die in het kort Stichting HAR Houten heet, bestaat op dit moment uit vier personen: Etiënne de Graaff, Marlous van Leeuwen, Chantal van Straten en Bram Bloemendal.

Doel

De stichting heeft als doel een kritische gesprekspartner voor Viveste te zijn op beleidsniveau, het huurdersperspectief in te brengen en op deze wijze de huurders van Viveste in de gemeente Houten te vertegenwoordigen. Stichting HAR Houten komt niet op voor de belangen van individuele huurders. Wel vindt Stichting HAR Houten het contact met haar achterban van groot belang. Zij heeft hiervoor een eigen Facebookpagina en een website.

Meer weten?

Ga voor meer info over de HuurdersAdviesRaad naar harhouten.nl.

Meedenken/meedoen?

Wilt u zich inzetten voor de HuurdersAdviesRaad of heeft u een vraag aan de HAR? Mail dan naar info@harhouten.nl .