De Kiem van Houten

Waar is de locatie?

Op de nieuwbouwlocatie “De Kiem van Houten” worden 92 sociale huurappartementen gerealiseerd. De locatie is gelegen in het zuiden van Houten, vlakbij het NS Station Houten Zuid en het winkelcentrum Castellum. Het is een goed bereikbare locatie waar Viveste invulling wil geven aan de vraag naar woningen voor 1- en 2-persoonshuishoudens. Omdat Viveste al veel realiseert voor ouderen, is dit project vooral gericht op starters en andere woningzoekenden.

Wat wordt er gebouwd?

In het project komen 24 3-kamer appartementen en 68 2-kamer appartementen. De woningen zijn tussen de 60 en 80 m2 BVO groot. Het parkeren vindt plaats in de openbare ruimte.

Alle woningen worden via WoningNet geadverteerd. Bent u nog niet ingeschreven in WoningNet dan is het verstandig om u alsnog in te schrijven. Dit kan via: www.woningnetregioutrecht.nl

Wanneer start-eindigt de nieuwbouw?

De bouw is recent gestart met het boren van de bronnen voor de warmtepompen, de aanleg van de fundering en het leggen van de begane grondvloer. De oplevering wordt verwacht in het derde kwartaal van 2022.

Welke partijen zijn erbij betrokken en wat doen die?

Het gebouw is ontwikkeld door Jansen Bouwontwikkeling in Wijchen en wordt gerealiseerd door Van Grunsven Bouw, eveneens uit Wijchen. De architect is Visser en Bouwman BV.

Hoe blijft u op de hoogte over de plannen?

Op deze projectsite plaatsen we meer informatie over het project. Wilt u op de hoogte blijven, stuurt u dan een mail naar info@viveste.nl met vermelding van nieuwsbrief Kiem van Houten. Zodra we u meer kunnen melden over het project (plattegronden, huurprijzen, inschrijfprocedure etc), zorgen wij dat u de informatie ontvangt.  

Deze informatie is zorgvuldig opgesteld. Toch kunnen wij niet voorkomen dat er onvolkomenheden in staan. U kunt aan de informatie en de getoonde beelden geen rechten ontlenen. Beelden mogen alleen na onze goedkeuring door derden worden gepubliceerd.