Sociaal Loket

Voor vragen over wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen

Sociaal Loket Houten biedt advies, ondersteuning en begeleiding bij wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen. Het is een gezamenlijk informatiepunt van:

Informatie en advies en aanvragen indienen

De medewerkers van Sociaal Loket Houten kunnen u helpen aan informatie en advies over de Wmo en Wmo-voorzieningen, over wonen, zorg, welzijn, werk en inkomen en over juridische vragen. U kunt er ook aanvragen indienen voor Wmo-voorzieningen, voor hulp bij het invullen van uw belastingformulier, voor schuldhulp en voor hulp van de Voedselbank.

Bereikbaarheid

Sociaal Loket Houten is gevestigd aan Het Onderdoor 25. U kunt er op werkdagen van 9.00-12.00 uur terecht. Ook telefonisch. Het telefoonnummer is (030) 63 92 611. E-mail infosociaallokethoutennl

Consulenten van MEE en de regionale Sociale Dienst zijn dagelijks aanwezig. Ook voor het Infospreekuur, de Rechtswinkel en de Voedselbank komt u naar het Sociaal Loket. Op hun websites ziet u wanneer u ze er kunt bereiken.

Hulpwijzer Houten

Op Hulpwijzer Houten kunt u terecht voor vragen in het dagelijks leven over wonen, zorg, geld, werk, vervoer, actief zijn en jeugd en gezin. Hulpwijzer Houten helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie. Heeft u een hulpvraag, dan adviseert Hulpwijzer Houten u de onderstaande stappen (klik op de afbeelding voor een vergroting).